Ingredienser:
- 250 g hvedemel
- 250 g sukker
- 50 g margarine
- 3 æg
- 2 dl mælk
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
Fyld:
- 125 g margarine
- ½ dl mælk
- 200 g brun farin
- 70 g kokosmel
- 30 g. finvalsede havregryn
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker med elpisker, til det skifter farve og er let og skummende. Smelt smørret, tilsæt mælken, lad det blive lunt (lillefingervarmt) og hæld det i dejen. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Hæld dejen i en bradepande (25 x 35 cm) med bagepapir eller i en smut og meldrysset form.
Bagetid:
Ca. 25 min. på nederst rille i en 200ºC forvarmet ovn (varmluft 180ºC). Når der er ca. 15 min. tilbage af bagetiden laves fyldet.
Smelt margarine, og tilsæt mælk og brun farin og kog op. Bland kokosmel og havregryn og hæld blandingen i gryden. Hæld fyldet over kagen, når den har bagt i 25 min. Bag kagen videre i ca. 10 min. og lad den køle af i formen.