- 150 gr blødt smør
- 150 gr marcipan (groftrevet)
- 150 gr flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 75 gr kartoffelmel
- 100 gr hvedemel
- 250 gr rabarberstængler (skåret i stykker á ca. 2 cm.
Sådan gør du:
Kom smør, marcipan, flormelis og vaniljesukker i en skål og pisk til det er let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt imellem hvert æg. Si kartoffelmel og hvedemel i dejen. Vend den forsigtigt rundt, og fordel den i en smurt form (ca 25 cm i diameter). Placer rabarberstykkerne i et cirkelformet mønster. Bag kagen ved 175 °C (varmluft) i ca 30 minutter, eller indtil den er gylden og gennembagt.- Si lidt flormelis over tærten.
Server kagen lun med flødeskum, vaniljeis eller creme fraiche.
Rabarber mazarintærte
Leave a reply