Rabarber mazarintærte

Du skal bruge:

  • 150 g blødt smør
  • 150 g marcipan (groftrevet)
  • 150 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 75 g kartoffelmel
  • 100 g hvedemel
  • 250 g rabarberstængler (skåret i stykker á ca. 2 cm.)

Sådan gør du:

  1. Kom smør, marcipan, flormelis og vaniljesukker i en skål og pisk til det er let og luftigt.
  2. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt imellem hvert æg.
  3. Si kartoffelmel og hvedemel i dejen. Vend den forsigtigt rundt, og fordel den i en smurt form (ca 25 cm i diameter).
  4. Placer rabarberstykkerne i et cirkelformet mønster.
  5. Bag kagen ved 175 °C (varmluft) i ca 30 minutter, eller indtil den er gylden og gennembagt.
  6. Si lidt flormelis over tærten.
  7. Server kagen lun med flødeskum, vaniljeis eller creme fraiche.

 

 

 

Leave a Reply