Grønne og hvide asparges med rejer

Ingredienser (pr. portion):

  • 4 hvide asparges
  • 6 grønne asparges
  • 2 spsk. Akaciehonning
  • 2 spsk. olivenolie
  • Lidt salt
  • 100 g. rejer

Dressing (til ca. 4 portioner):

  • 2 dl. creme fraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. tomatpuré
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. sukker

Fremgangsmåde:
Bland dressingen, og stil den til køl i køleskabet.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste del af. Skræl de hvide asparges tyndt (du behøver ikke at skrælle hovedet), og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 minutter (de skal have bid). Damp de grønne asparges i en gryde med honning og olivenolie i et par minutter (de skal have bid).
Anret asparges på tallerken. Hæld rejer over, og en klat dressing ved siden af.

IMG_5737IMG_5761

Leave a Reply