Ingredienser (pr. portion):
- 4 hvide asparges
- 6 grønne asparges
- 2 spsk. Akaciehonning
- 2 spsk. olivenolie
- Lidt salt
- 100 g. rejer
Dressing (til ca. 4 portioner):
- 2 dl. creme fraiche
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 tsk. tomatpuré
- 1 tsk. citronsaft
- 1 spsk. sukker
Fremgangsmåde:
Bland dressingen, og stil den til køl i køleskabet.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste del af. Skræl de hvide asparges tyndt (du behøver ikke at skrælle hovedet), og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 minutter (de skal have bid). Damp de grønne asparges i en gryde med honning og olivenolie i et par minutter (de skal have bid).
Anret asparges på tallerken. Hæld rejer over, og en klat dressing ved siden af.