Ingredienser (12 stk.):
- 2 æg
- 125 gram sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- ½ dl olie
- 1 dl mælk
- 180 gram hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- 100 gram marcipan i tern
- 4-6 stængler rabarber i små stykker (150 g.)
- Drys: Perlesukker
- Tilbehør: vaniljeis
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende med elspisker.
Tilsæt olie og mælk. Bland bagepulver med hvedemel og rør det forsigtigt i med en dejskraber. Hæld dejen i muffinsforme af papir eller silicone.
Del marcipan og rabarber i 12 lige store bunker.
Stop marcipan- og rabarberstykker ned i hver muffin. Drys med perlesukker på toppen.
Bag muffins 25-30 minutter v. 150 grader varmluft.
Serveres straks med vanilijeis.





