Ingredienser (4 personer):
- 4 hele kyllingelår
- 600 g. gulerødder
- 125 g. brombær
Marinade til kyllingen:
- salt fra en citron (ca. ½ dl)
- ½ dl olivenolie
- 1 spsk. akaciehonning
- 2 fed pressede hvidløg
- 2 spsk. grofthakket persille
- Friskkværnet peber
- Havsalt
- Kartofler
- Creme fraiche dip med purløg og hvidløg
Fremgangsmåde:
Rens kyllingestykkerne. Bland marinaden.
Hæld marinaden i en frysepose, og put kyllingestykkerne i posen, så marinaden fordeles godt over kyllingestykkerne. Læg posen i køleskabet et par timer.
Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad. Drys salt og peber over. Steg dem i ovnen i 30-35 minutter ved 180 grader.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem på pande i lidt olivenolie i ca. 10 minutter, så de stadig har et sprødt bid. Tilsæt brombær lige inden servering.
Server med kartofler og cremefraiche dip.