Quesadillas med oksekød

Ingredienser (4 personer):

  • 8 hvedemelstortillas
  • 500 g. oksefars
  • 2 løg
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse majs
  • Salt, oregano, chili
  • Margarine til stegning
  • Revet ost: gerne en blanding af mozzarella og cheddar. Farveblandingen er flot.

Fremgangsmåde:
Skær løg i ringe. Pil hvidløgene. Skær peberfrugt i små tern.
Svits løgringene. Pres hvidløgene ud over ringene. Tilsæt oksefars og svits til det ændrer farve. Tilsæt peberfrugt og lad dem stege med ca. et minut. Tilsæt majs. Tilsæt salt og krydderier.

IMG_0393

 

 

 
Tag en ny, ren pande. Brug smør som fedtstof. Læg en tortilla på banden. Læg fyld ovenpå. Drys ost ovenpå.

IMG_0395

 

 

 

 

Luk quesadillas med en anden tortilla. Når bunden har taget tilpas farve, vender du quesadillas med en paletkniv. Gør det forsigtigt, så fyldet ikke falder ud.

Server med creme fraiche eller guacamole!

IMG_0403

Leave a Reply