Karrysuppe med kylling

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 3-4 gulerødder
  • 1 squash
  • 2 tsk. karry
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 liter hønsebouillon
  • 200 g. kyllingekød
  • 1 ½ dl. ris
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk. timian

Fremgangsmåde:

Skær kyllingekødet i små bidstykker, og svits det i en gryden. Skær løg, gulerødder og squash i små tern og svits dem i smør og olie i en anden gryde. Tilsæt karry og hvedemel. Lad det svitse med i ca. 1 minut. Hæld hønsebouillon i, og kog op. Tilsæt ris og kog endnu 15 minutter. Tilsæt kyllingekødet. Tilsæt dernæst fløde og kog op. Tilsæt timian, salt og peber.

Serveres med rosiner ”on the side”!

Leave a Reply