Leverpostej

Ingredienser:

  • 600 g. lever
  • 250 g. spæk
  • 1,5 dl. piskefløde
  • 0,5 dl. mælk
  • 3 æg
  • 1 stort løg (revet)
  • 1 tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • 75 g. mel (1,4 dl.)

Pynt:

  • 250 g. champignon
  • 250 g. bacon

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne: Først lever og spæk – det er vigtigt, at spæk bliver blandet godt med leveren, så der ikke kommer klumper i leverpostejen. Tilsæt fløde, mælk og æg. Riv løget og tilsæt det. Tilsæt salt, peber og ti sidst mel. Hæld dejen i et ildfast fad. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 50-60 minutter.

LeverpostejLeverpostej 2Leverpostej 3Leverpostej 4

Categories: Brunch

Tagged in:

Leave a Reply