Risalamande

Ingredienser:

  • Risengrød af 1/2 l mælk
  • 1 1/4 dl vand
  • 1 dl grødris (fremgangsmåden står på Pama grødris pakken)
  • 25 mandler
  • 1 spsk. sukker
  • Korn af 1/2 stang vanilje
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • Kirsebærsovs
  • Mandelgave

Fremgangsmåde:

Kog gerne risengrøden dagen før, da den skal være HELT KOLD, før piskefløden vendes i. Hvis risengrøden er lunken, når fløden tilsættes, vil fløden smelte og risalamanden vil blive sjappet. Skold og smut mandlerne og hak dem groft. Gem en enkelt hel mandel til at putte i risalamanden til sidst (den der får den hele mandel, får en gave). Rør risengrøden med mandlerne. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland kornene med sukkeret, og vend det i risalamanden. Pisk fløden, og vend den i risengrøden. Hæld op i en glasskål. Serveres med kirsebærsovs.

RislalamandeRisalamande 2

Leave a Reply