Bounty-kugler

BountyBounty 1

 

 

 

Ingredienser (ca. 35 stk.):

  • 1 ds. kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • 250 g. kokosmel
  • 300 g. lys eller mørk chokolade (eksempelvis Marabou)

Fremgangsmåde:

Bland kondenseret mælk med kokosmel i en skål. Stil skålen i køleskabet i mindst en time. Form små kugler, og stil dem på en tallerken. Sæt dem tilbage i køleskabet i en times tid (kan undlades, hvis du har travlt). Smelt chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovn. Rul kuglerne i chokoladen. Det nemmeste er at bruge 2 teskeer. Sæt kuglerne på tallerkener betrukket med madpapir eller bagepapir. Drys med kokos, inden chokoladen størkner. Stil tallerkener i køleskabet i et par timer, indtil chokoladen er tør. Bounty-kuglerne holder sig bedst på køl.

Leave a Reply