Tærte med broccoli, skinke og champignon

Ingredienser:

 • 1 bundt broccoli i buketter
 • 150-200 g. champignon i halve
 • 150 g. skinke i strimler
 • 2 store løg i ringe
 • 1 tsk. karry
 • ½ tsk. salt
 • Peber
 • lidt fedtstof til svitsning
 • 2½ dl. mælk
 • 3 æg
 • Tærtebund

 

Fremgangsmåde:

Broccolibuketterne koges i letsaltet vand i 5 min. og hældes i en si til afdrypning. Løgringene svitses i lidt fedtstof sammen med karry. Champignon svitses med. Bland broccoli, løg, champignon og skinke sammen i panden. Læg tærtedejen i et smurt tærtefad, og prik huller i dejen med en gaffel. Bag i ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter. Tag dejen ud, og hæld fyldet over. Mælk, æg, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet. Tærten bages yderligere 30 minutter til æggemassen er stivnet.

Leave a Reply