Pebernødder (opskrift fra Lagkagehuset)

IMG_0679IMG_0680

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 dl piskefløde
  • 500 g mel

 

Fremgangsmåde:

Smør og sukker piskes sammen med en el-mikser, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes i (laveste hastighed i starten!!). Bland krydderier, bagepulver og natron i melet, og rør/ælt det i dejen. Det synes måske af meget mel, men du vil opdage, at dejen kan suge rigtig meget mel . Tril dejen ud i pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger. Skær dem i små stykker (ca. 1 cm.) lange og tryk dem let sammen i toppen. Sæt på bageplader – de flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt. Bages i ca. 7-8 minutter ved 200 grader. De skal ikke blive alt for brune, og pas på at de ikke får for meget under bunden.

Leave a Reply