Apple Crumble

Apple Crumble 4Apple Crumble 3Apple Crumble

 

 

 

Ingredienser (4 personer):

  • 5 æbler
  • 6 spsk. sukker
  • 1 spsk. kanel
  • 150 g. smør
  • 1,2 dl. brun farin
  • 1 lille spsk. mel
  • 1,2 dl havregryn
  • Vaniljeis

Fremgangsmåde:

Skræl og skær æblerne i skiver. Fordel dem i et ildfast fad. Bland sukker og kanel og fordel det ud over æblerne. Brug ca. 1/3 af smøret til at fordele i små klatter ud over fladen. Resten af smøret blandes med brun farin. Tilsæt havregryn og mel. Brug en teske til at sprede massen ud over æblerne. Dæk fadet med stanniol, og bag det i ovnen ved. 180 grader i 15 minutter. Tag stanniol af, og bag i yderligere ca. 20 minutter indtil overfladen er gylden.

Serveres varm sammen med vaniljeis!

Leave a Reply