Fiskesuppe

IMG_4946

Ingredienser (4 personer):

  • 1 pakke bacon i tern
  • 4 store kartofler i tern
  • 1 stort løg i ringe
  • ¼ selleri i tern
  • 400 g. fisk (Alaska sej)
  • 3 dl. vand
  • 1 dåse majs
  • 1 ½ dl fløde
  • 1 bundt forårsløg i ringe
  • Salt

 

Fremgangsmåde:

Svits bacon og løg. Svits selleri og kartofler med. Hæld de 3 dl vand på, og lad det koge i ca. 15. min. Kog fisken separat i 7-8 dl vand + 3-4 tsk. salt. Kog vandet op. Læg den frosne fisk i. Skru ned for varmen, og lad fisken småkoge i ca. 10 min under låg. Hak fisken i mindre bidstykker. Læg fisken over i gryden med grøntsagerne, og hæld fiskevandet ved. Kom majs, fløde og forårsløg i. Smages til med salt og peber. Serveres med flutes.

Leave a Reply