Ingredienser (4 personer):
- 1 pakke bacon i tern
- 4 store kartofler i tern
- 1 stort løg i ringe
- ¼ selleri i tern
- 400 g. fisk (Alaska sej)
- 3 dl. vand
- 1 dåse majs
- 1 ½ dl fløde
- 1 bundt forårsløg i ringe
- Salt
Fremgangsmåde:
Svits bacon og løg. Svits selleri og kartofler med. Hæld de 3 dl vand på, og lad det koge i ca. 15. min. Kog fisken separat i 7-8 dl vand + 3-4 tsk. salt. Kog vandet op. Læg den frosne fisk i. Skru ned for varmen, og lad fisken småkoge i ca. 10 min under låg. Hak fisken i mindre bidstykker. Læg fisken over i gryden med grøntsagerne, og hæld fiskevandet ved. Kom majs, fløde og forårsløg i. Smages til med salt og peber. Serveres med flutes.