Ananas koteletter i fad

IMG_4929

 

 

 

 

IMG_4931

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 5 stk. svinekoteletter
  • 1 dåse ananas i ringe
  • 1 pakke champignon
  • ¼ liter madfløde
  • 1 svine-bouillionterning
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
  • Maizena til jævning

Fremgangsmåde:

Brun koteletterne på panden, og drys dem med karry, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananasdåsen, og stil saften til side til senere. Steg ananas på samme pande som koteletterne til de er let gyldne, og læg dem hver anden mellem koteletterne. Rist champignon på panden, og fordel dem ved koteletterne. Lav nu saucen: Kom smør på panden, og brænd 1 tsk. karry af. Kog panden af med saften fra ananas. Tilsæt bouillon og madfløde. Jævn saucen, hvis den er for tynd. Hæld saucen i fadet, og stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter (kommer an på hvor godt gennemstegt koteletterne blev på panden, inden de kom i ovnen).

 

Servér med ris og grønne bønner.

Leave a Reply