Frugtsalat

IMG_0551

Ingredienser:

  • 2 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 bananer
  • 3 æbler
  • 400 g. vindruer
  • 200 g. chokolade (marabou)

Fremgangsmåde:

Rens vinduerne og skær dem i halve. Skær chokoladen i mindre stykker.
Lav marinaden: Pisk æggeblommer og sucker til æggesnaps. Pisk flødeskum og bland det forsigtigt i æggesnapsen.
Skær æbler og bananer i mindre stykker. Bland al frugten  + chokoladen i marinaden.
Pynt: læg halve vindruer i ringe oven på frugtsalaten. Chokolade rives over.

Alternativ creme:

  • 500 ml vaniljecreme
  • 2½ dl piskefløde

Piske vaniljecreme med elpisker til cremen er luftig. Pisk fløden til flødeskum. Bland flødeskum og vaniljecreme.
Det giver en stor portion, men cremen kan sagtens holde sig i køleskabet, så du kan lave en ny frugtsalat i flere dage.

Leave a Reply