Svensk pølseret

IMG_4917

 

 

 

Ingredienser (4 personer):

  • 2 finthakkede løg
  • 40 gr. margarine
  • 10 ufarvede pølser (røde pølser)
  • 2-3 tsk. paprika
  • 1 lille dåse konc. tomatpuré
  • 3 dl. mælk
  • salt og peber
  • 1 dl. piskefløde (kan undlades)
  • 1 kg. kogte kolde pillekartofler
  • purløg til pynt

 

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne, og skær dem i skiver. Svits de finthakkede løg, til de er gyldne og klare.

Skær pølserne i skrå skiver og lad dem svitse med i nogle minutter.

Drys paprika over og bland det godt med pølser og løg.

Skru ned for varmen og tilsæt mælk, tomatpuré, salt og peber.

Bland det hele godt sammen og lad retten snurre i ca. 5 min. Tilsæt så de skivede kartofler og dernæst piskefløde, og lad retten snurre et par minutter, til retten er jævnet af mælken og kartoflerne.

Servér evt. med fintklippet purløg som pynt.

Leave a Reply