Fyldte squash

Sommer 2015 498

Ingredienser (4 personer):

  • 2 squash
  • 400 g hakket oksefars
  • 1 spsk. Olie
  • 1 løg i små tern
  • 1 porrer i små tern
  • 1 stor, finthakket gulerod
  • 1 peberfrugt i små tern
  • 3 fed hvidløg
  • ½ finthakket chilli
  • 1 ds. Hakkede, flåede tomater
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • ½ oksekøds-bouillonterning
  • ¼ tsk. chilisauce, f.eks. tabasco

Fremgangsmåde:

Vask og flæk squashene på langs og udhul dem. Læg de udhulede squash i en smurt bradepande. Hak squash-fyldet og gem det til fyldet. Tænd ovnen på 180 grader. Svits oksekødet i en gryde ved høj varme, til det har skiftet farve. Kom det hakkede squashkød, løg, porrer, gulerod, peberfrugt, hvidløg, chili, flåede tomater og vand i gryden med kødet. Bring det i kog, og lad det simre ved svag varme i 2 timer. Smag til med salt og peber og evt. chilisauce.

Fordel fyldte i squashene, og bag dem i ovnen, til de er møre – 25-30 minutter. Servér med flüte og salat.

Tip: Ved at lade fyldet simre i lang tid bliver smagen kraftig, men du kan også nøjes med at lade fyldet simre i 30 minutter.

Leave a Reply