Pirogger med spinat, laks og feta

IMG_4738IMG_4745

 

Ingredienser:

  • 100 g. frossen hakket spinat pr. pirog
  • 1 laksefilet pr. pirog
  • 40 g. feta pr. pirog
  • Butterdej (eksempelvis Vores butterdej – Den har målene24x40. Skæres over så der bliver to stykker, der måler 12×20 cm)
  • Æg til pensling

Dip:

    • Fromage Frais
    • Mayonnaise
    • Dild (som krydderi)
    • Salt, peber

IMG_4742

Fremgangsmåde:

Tag spinaten op af fryseren, og lad den tø op. Skær laksefileterne i skiver. Skær feta i skiver. Butterdejen rulles lidt ud med kagerulle. Fordel spinaten hen over den nederste halvdel af butterdejen. Dernæst lægges lakseskiverne tæt henover spinaten. Fetaen lægges tæt henover laksen. Piroggerne lukkes og siderne trykkes sammen med en gaffel. Pensel dem med et æg, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.

Leave a Reply