Søde Kartoffel-fritter med gulerødder og rød peber

IMG_4852

Ingredienser:

  • Gulerødder
  • Søde kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 chilii
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg

 

Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 180 grader. Skræl gulerødderne og de søde kartofler og skær dem i stave. Pil løget og hvidløget, og skyl peberfrugten og chilien. Skør løget og peberfrugten i smalle både, og hak chillien og hvidløget fint. Vend løg, hvidløg, peberfrugt og chilli med de søde kartofler og gulerødderne. Vend det hele med 1 tsk. olie og lidt salt og peber. Kom blandingen på en bageplade med bagepapir og bag sagerne gyldne og møre i ovnen i ca. 25 minutter.

Servér med majskolber, skåret i mindre stykker.

Leave a Reply