Ingredienser:
- 450 g små kartofler
- 350 g broccolibuketter
- 1 1/2 – 2 dl. appelsinjuice (eller saft af 2 appelsiner)
- 2 fed hvidløg, revet
- 1 spsk. sennep (evt. fuldkorns)
- 2 spsk. honning
- 2 små orange peberfrugter, befriet for kerner og skåret i mindre stykker
- 1 tsk. madolie
Fremgangsmåde:
Rens kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand. Kog broccoli ca. 2 minutter. Hæld vandet fra og hold kartofler og broccoli varme (under låg).
Appelsinjuice hældes i en gryde sammen med revet hvidløg, sennep og honning. Bring det i kog. Tilsæt peberfrugterne. Kog dem ved høj varme til saften bliver lidt tykkere – ca. 1-2 minutter.
Tilsæt kartofler og broccoli og vend det rundt.