Sennepsgrøntsager

IMG_3975 IMG_3976

Ingredienser:

  • 450 g små kartofler
  • 350 g broccolibuketter
  • 1 1/2 – 2 dl. appelsinjuice (eller saft af 2 appelsiner)
  • 2 fed hvidløg, revet
  • 1 spsk. sennep (evt. fuldkorns)
  • 2 spsk. honning
  • 2 små orange peberfrugter, befriet for kerner og skåret i mindre stykker
  • 1 tsk. madolie

Fremgangsmåde:

Rens kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand. Kog broccoli ca. 2 minutter. Hæld vandet fra og hold kartofler og broccoli varme (under låg).

Appelsinjuice hældes i en gryde sammen med revet hvidløg, sennep og honning. Bring det i kog. Tilsæt peberfrugterne. Kog dem ved høj varme til saften bliver lidt tykkere – ca. 1-2 minutter.

Tilsæt kartofler og broccoli og vend det rundt.

 

Leave a Reply