Båndpasta med oksekød, squash og rødløg

IMG_2724

Ingredienser (4 personer):

  •  400 g. oksefars
  •  4-5 rødløg
  • 2 squash
  • 125 g. bacon i tern
  • 1 pakke (250g) fettuccine båndpasta
  • Oregano, salt
  • Evt. revet ost som topping

Fremgangsmåde:

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem – først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 4 min., til kødet smuldrer og skifter farve. Kom squash, oregano og salt i og svits i endnu ca. 2 min. Knæk baconen i små stykker og vend dem i.

Kog pastaen i vand tilsat salt, efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Vend grøntsager, kød og pasta sammen og smag til. Server straks sammen med revet ost og brød.

Leave a Reply