Ingredienser (2 personer)
- 2 butterdejsplader
- 250 g. champignon
- Ca. 100 g. skinkestrimler
- Ca. 100 g BUKO pikantost (en halv bakke)
- 1 lille hakket rødløg
- Salt, peber
Fremgangsmåde:
Tag butterdejsplader ud af fryser, og lad dem tø op i ca. 20 min.
Klargør champignon. Steg dem på pande, til væden er kommet ud af dem. Tilsæt hakkede rødløg og skinkestrimler. Drys salt og peber over.
Rul butterdejen ud med kagerulle. Placer butterdejen på bagepapiret, som senere skal på bagepladen i ovnen. Placer fyldet i den ene side. Placer klatter af pikantost over fyldet.
Luk butterdejspladerne ved at folde den frie side over siden med fyldet. Brug lidt vand som ”lim”, så pakkerne lukker godt. Hiv bagepapiret over på en plade.
Bag i ovn i ca. 20 min ved 200 grader.
Butterdejspakker er bedst samme dag, de er bagt. De er knap så gode til opvarmning.
Forslag til tilbehør:
Bagte tomater med krydderi og ost