Ingredienser:
2 æg pr. pandekage, salt, peber
Tilbehør:
Man kan vælge lige, hvad man har lyst til. De nævnte forslag herunder er til inspiration.
- Røget laks
- Rygeost
- Spidskål – i tynde strimler
- Forårsløg
- Cherrytomater i kvarte
- Radisser i tynde skiver
- Karse (Server i kasse, så kan selv kan klippe af)
- Gulerod – revet
- Ristede hasselnødder – hakkede (se fremgangsmåde nedenfor)
- Soya
Fremgangsmåde:
Tilbered fyld i små skåle, så man selv kan tage det fyld, man har lyst til. Pisk 2 æg pr. pandekage. Steg pandekager på panden. Læg fyld i den ene side af pandekagen, og fold den anden side over.
Sådan rister du hasselnødder:
Hasselnødder får en helt anderledes smag, når de ristes. De får en mere sød, Nutella-agtig smag. Tænd ovn på 200 grader (170 grader ved varmluft). Fordel hasselnødder på bageplade med bagepapir. Lad dem riste i ovnen i ca. 10 min, eller til du kan se, at skallen tydelig krakelerer. Rør hyppigt i dem, så de ikke brænder på. Hæld nødderne ud i et rent viskestykke. Rul og gnid dem indtil skallen falder af. Hvis ikke skallen går af, kan man bruge en kniv. Hak derefter nødderne.