Æggepandekager

IMG_2719IMG_2720IMG_2721

 

 

 

Ingredienser:

2 æg pr. pandekage, salt, peber

Tilbehør:

Man kan vælge lige, hvad man har lyst til. De nævnte forslag herunder er til inspiration.

  • Røget laks
  • Rygeost
  • Spidskål – i tynde strimler
  • Forårsløg
  • Cherrytomater i kvarte
  • Radisser i tynde skiver
  • Karse (Server i kasse, så kan selv kan klippe af)
  • Gulerod – revet
  • Ristede hasselnødder – hakkede (se fremgangsmåde nedenfor)
  • Soya

Fremgangsmåde:

Tilbered fyld i små skåle, så man selv kan tage det fyld, man har lyst til. Pisk 2 æg pr. pandekage. Steg pandekager på panden. Læg fyld i den ene side af pandekagen, og fold den anden side over.

Sådan rister du hasselnødder:
Hasselnødder får en helt anderledes smag, når de ristes. De får en mere sød, Nutella-agtig smag. Tænd ovn på 200 grader (170 grader ved varmluft). Fordel hasselnødder på bageplade med bagepapir. Lad dem riste i ovnen i ca. 10 min, eller til du kan se, at skallen tydelig krakelerer. Rør hyppigt i dem, så de ikke brænder på. Hæld nødderne ud i et rent viskestykke. Rul og gnid dem indtil skallen falder af. Hvis ikke skallen går af, kan man bruge en kniv. Hak derefter nødderne.

IMG_2715IMG_2717

Leave a Reply