Flødestuvet spinat

IMG_2461

 

 

 

Ingredienser (1 person)

  • 250 g. spinatblade (friske – ikke frosne)
  •  1 løg
  •  2 fed hvidløg
  •  ca.¼ madfløde 8%
  •  1/2 rød peberfrugt
  •  salt, peber, chili, muskatnød

 

Fremgangsmåde:

Skyl spinatblade, put dem i en gryde.

 

 

 

 

Damp i ca. 4 minutter indtil spinaten falder sammen (du behøver ikke tilsætte mere vand. Vandet fra skyldningen er tilstrækkelig).

 

 

 

 

Hæld spinaten i en si og pres overskydende væske ud. Læg spinaten på et skærebræt, og hak spinaten groft.

 

 

 

 

Svits hakkede løg + presset hvidløg i en ny gryde.

 

 

 

 

Tilsæt spinaten. Tilsæt fløden + salt,peber, chili og muskatnød. Kog i ca. 5 min. Tilsæt peberfrugt i tern de sidste minutter.

 

 

 

 

Smager godt med fisk!

Leave a Reply