Kartoffelroulade

Ingredienser (2 roulader til 4 personer)

  • 8 mellemstore bagekartofler
  • lidt olivenolie
  • 2 pakker ricotta ost (500 g)
  • 200 g frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 800 g oksefars
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort rødløg
  • Ca. 180 g. mozzarella ost
  • Paprika, cayenne peber, salt, peber

 

Sådan gør du:

Kartoflerne:

  1. Skær bagekartoflerne i tynde skiver.
  2. Beklæd to bradepander med bagepapir, og fordel lidt ost hen over pladen.
  3. Dæk pladen med kartoffelskiver.
  4. Drys salt og peber samt lidt olivenolie over.
  5. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

 

 

 

 

Kødet:

  1. Hak rødløg, og steg det på panden.
  2. Tilsæt oksefars.
  3. Når kødet har taget farve, tilsæt paprika, cayenne peber, salt og peber.
  4. Tilsæt hakkede tomater.

 

 

 

 

Spinat-ricotta blanding:

  1. Hak hvidløg, og steg det på en pande.
  2. Tilsæt spinat, og steg det med til det falder sammen.
  3. Bland spinaten med ricotta.

 

 

 

 

Rouladen:

  1. Når kartoflerne er færdigbagte, tag bagepladerne ud af ovnen.
  2. Fordel ricotta-spinat blandingen over kartoflerne.
  3. Fordel oksekødet over.
  4. Drys lidt ost over.
  5. Rul rouladen sammen.
  6. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

 

Leave a Reply