Najmehs iranske kyllingeret

Du skal bruge:

  • 2 kyllingeunderlår
  • 1 løg
  • Olie til stegning
  • 2 gulerødder
  • 1 kartoffel
  • Gurkemeje
  • Peber, salt
  • 1 tsk. tomatpuré

Servér evt. med ris.

Sådan gør du:

Hak løg. Steg dem sammen med kyllingeunderlår.

 

 

 

 

Skær gulerødder og kartoffel i bidstykker og tilsæt dem. Tilsæt gurkemeje, salt og peber samt tomatpuré. Steg i ca. 15 minutter.

 

 

 

 

Sørg for at vende kyllingestykkerne, så de bliver stegt hele vejen rundt. Kog vand, og hæld det over kyllingen, så den er næsten dækket. Kog under låg i ca. 30 minutter.

 

 

 

 

Servér med ris eller spis som suppe. Skal retten serveres med ris, skal der mindre vand i. Retten kan også serveres med brød, som dyppes i væden.

 

 

 

Leave a Reply