Æbletærte med mandler og kanel

Æbletærte med mandler og kanel

Ingredienser:

  • 4 æbler
  • 100 g. smør
  • 100 g. sukker
  • 100 g. mel
  • 25 g. havregryn
  • 50 g. mandler
  • 1 spsk. kanel
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde:

Skræl æblerne, og skær dem i skiver. Fordel dem i et tærtefad.

 

 

 

 

Bland smør, mel, sukker og havregryn sammen i en skål.

 

 

 

 

Fordel dejen over æblerne i små klatter.

 

 

 

 

Hak mandlerne groft, og bland dem med kanel.

 

 

 

 

Fordel mandler og kanel oven på dejen.

 

 

 

 

Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 minutter.

 

 

 

 

Server tærten lun med creme fraiche.

Leave a Reply