Skindstegt rødfisk med spinatsauce

Ingredienser (2 personer):

  • 2 rødspættefileter med skind
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • 200 g hel spinat (ikke frossen)
  • 1 dl madlavningsfløde
  • Honning
  • Citronsaft
  • Kartofler

Fremgangsmåde:

Skrab fileterne med en skarp kniv.

 

 

 

 

 

Krydr fileterne med salt og peber. Varm lidt olie på en pande, og læg fileterne på skindsiden nedad. Steg dem 3-4 minutter ved god varme, vend fisken og giv dem 1 minut på den anden side.

 

 

 

 

 

Skyld spinaten, og læg spinaten i en gryde (du behøver ikke tilsætte vand. Vandet fra skyldningen er rigeligt til at dampe spinaten). Varm spinaten op i en gryde til den falder sammen.

 

 

 

 

 

Tilsæt fløde, lidt citronsaft, honning, salt og peber, og kog det op. Anret fisken på tallerken med spinatsauce og kartofler.

Leave a Reply