Rabarbermuffins med marcipan

Ingredienser (12 stk.):

  • 2 æg
  • 125 gram sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ½ dl olie
  • 1 dl mælk
  • 180 gram hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 100 gram marcipan i tern
  • 4-6 stængler rabarber i små stykker (150 g.)
  • Drys: Perlesukker
  • Tilbehør: vaniljeis

 

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende med elspisker.

IMG_0561

 

 

 

 

Tilsæt olie og mælk. Bland bagepulver med hvedemel og rør det forsigtigt i med en dejskraber. Hæld dejen i muffinsforme af papir eller silicone.

IMG_0563

 

 

 

 

Del marcipan og rabarber i 12 lige store bunker.

IMG_056002

 

 

 

 

Stop marcipan- og rabarberstykker ned i hver muffin. Drys med perlesukker på toppen.

IMG_0566

 

 

 

 

Bag muffins 25-30 minutter v. 150 grader varmluft.

IMG_0567

 

 

 

 

Serveres straks med vanilijeis.

Leave a Reply