Amerikanske boghvedepandekager med banan

Ingredienser (ca. 12 stk. pandekager alt efter størrelse)

01

 

 

 

 

  • 2 modne bananer
  • 300 g boghvedemel
  • 3 dl letmælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • lidt salt
  • lidt smør til stegning

Fyld:

  • Spejlæg/bacon
  • Røget laks/flødeost
  • Bær, eks. jordbær samt ahornsirup eller smeltet chokolade

Fremgangsmåde:
Mos bananerne helt og pisk den sammen med resten af ingredienserne.

02

 

 

 

 

Lad dejen hvile ca. en halv time. Hæld lidt dej ud på en pande med smør på medium varme, så det bliver formet som små pandekager. Du kan også bruge en såkaldt spejlægspande eller blinispande.

03

 

 

 

 

Steg pandekagerne gylden på hver side.
Pandekagerne kan serveres som en del af en brunch, eksempelvis med spejlæg og bacon eller med røget laks og flødeost. Eller de kan serveres som en dessert med bær og ahornsirup eller smeltet chokolade.

06

 

 

 

 

07

 

 

 

 

05

Leave a Reply