Banankage

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 170 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g. smeltet, afkølet margarine
  • 2 mosede bananer
  • 100 g. smeltet chokolade

 

Fremgangsmåde:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen, og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæld dejen i en smurt franskbrødsform, og bag kagen nederst i ovnen i ca. 55 minutter ved 175 grader. Vend kagen ud på en bagerist. Læg chokoladen oven på den varme kage, så den smelter. Fordel chokoladen med en bred kniv.

IMG_0362

 

 

 

 

Tips: man kan hakke 50 g. chokolade, som tilsættes dejen.

Leave a Reply