Quesadillas med kylling, peberfrugt og ost

Ingredienser:

  • 200 g. kyllingefilleter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 rød peberfrugt i tynde både
  • 1 stort løg, i tynde både
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • Salt og peber
  • 4 store tortillas
  • Evt. olivenolie og smør til stegning
  • 2-3 dl revet cheddarost eller en anden god smagfuld smelteost

Fremgangsmåde:

IMG_6219IMG_6227

 

 

 

 

Rist kyllingefilleterne i olie og krydr med salt og peber. Giv dem evt. et lille skud krydderi af en art hvis du lyster. Lidt sojasauce kan også sætte lidt gang i smagen. Tag kyllingen af panden, når de er gennemstegte og lad dem hvile, mens du laver resten.
Rist peberfrugt, løg og hvidløg på panden, og steg dem til de er bløde og netop gennemstegte.
Riv kyllingen fra hinanden med to gafler og tilsæt kyllingen til løg og peberfrugt. Varm godt igennem, smag til med salt og peber og tag af panden.
Vask panden godt af og tilsæt olie og smør. Varm panden godt op og læg en tortilla på. Fyld op med halvdelen af osten og halvdelen af kylling-peberfrugt blandingen. Slut af med en tortilla mere og steg til den nederste tortilla er gylden. Hold fast med hånden på den øverste og vend herligheden hurtigt men forsigtigt om på den anden side. Steg yderligere til den anden tortilla er gylden, osten er smeltet og lækker. Tag quesadillaen af panden og skær i 4 stykker. Gentag proceduren med de sidste to tortillaer. Server evt. med guacamole og salsa.

Leave a Reply