Croutoner

Croutoner kan bruges både i salater og i supper.

Ingredienser

  • 1 ciabattabrød
  • 9 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. raspolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • Salt+peber

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær brødet ud i tern.

img_6115

 

 

 

 

Kom brødstykkerne i en skål.

img_6117

 

 

 

 

Bland de to slags olie. Brug en god olivenolie, da det primært er denne, der giver den gode smag. Tilsæt revet hvidløg. Tilsæt en pæn mængde salt og peber, og hæld blandingen over brødternene. Rør godt rundt så alle croutonerne bliver vendt i olien.

img_6120

 

 

 

 

Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld croutonerne ud på pladen, så de ligger i ét lag.

img_6121

 

 

 

 

Bag croutonerne i ovnen i 5-10 minutter efter smag. Croutonerne kan serveres lune eller kolde.
De kan fint holde sig sprøde i nogle dage, hvis de opbevares i lufttæt beholder.

Leave a Reply