Pasta-ovnret med grøntsager

Ingredienser:

  • 5 gulerødder
  • 3-4 porrer
  • 500 g. champignon
  • 150 g. skinkestrimler
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 grøntsagsterning
  • 200 g. pastaskruer
  • 100 g. revet ost

Fremgangsmåde:
Skræl og skær gulerødderne i skiver. Skær porrer og champignon i skiver.
Start med at svitse gulerødderne. Tilsæt dernæst porrer og til sidst champignon. Når det hele er svitset igennem, tilsættes en dåse hakkede tomater samt en terning. Lad det småkoge i et par minutter.
Kog pastaen i en gryde. Hæld vandet fra og bland det i grøntsagsgryden.
Hæld blandingen i et ildfast fad. Drys revet ost over. Gratiner retten i ovnen i ca. 8 minutter ved 225 grader på midterste rille.
Server med en god salat.

Leave a Reply