Panerede rødspættefileter

Ingredienser:

  • 2 rødspættefileter pr. person
  • Mel + salt + peber
  • Æg
  • Rasp (helst groft eller en blanding af fint og groft)

Fremgangsmåde:
Vask fileterne, og tør dem grundigt med køkkenrulle.
Anret på 3 tallerkener: mel blandet med salt og peber, æg pisket med en gaffel og rasp.
Vend fileterne først i mel, så i æg og til sidst i rasp. Grunden til at de skal vendes i mel først, er for at sikre at fileterne er helt tørre. På den måde bliver de sprøde, når de steges.

Panerede rødspættefileter_01

 

 

 

Steg dem i 2-3 minutter på hver side i smør på panden.

Panerede rødspættefileter_02

 

 

 

Server straks med citronskiver og remoulade. Smager godt på en rugbrød.

Panerede rødspættefileter_03

Leave a Reply