Rejecocktail

 

 

 

 

Ingredienser (2 personer):

  • 1/3 agurk i fine tern
  • 1 rødløg i tern
  • 1 avokado i tern
  • 1 bundt grønne asparges (dampet og skåret i tern)
  • mango i tern
  • 230 g. rejer
  • evt. røget laks

Pynt:

  • Citronskive i split
  • Agurkskive, skåret skråt og i split
  • 2 cherrytomater (skåret i halve)
  • kaviar

Dressing:

  • 2 dl. creme fraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. tomatpuré
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. sukker

Sådan gør du:

  1. Bland dressingen, og stil den i køleskabet, så den kan serveres kold.
  2. Bræk den nederste del af aspargesene, og damp dem i en gryde under låg i en anelse vand + lidt salt. Damp dem kun et par minutter, så de stadig har bid. Skær dem i små stykker.
  3.  Skær rødløg, agurk og avokado i små tern, og bland det sammen med aspargesene til en salat.
  4. Anret i rødvinsglas eller anden fin glasskål. Placer salaten nederst. Fordel dernæst rejerne over. Fordel et par skefulde dressing over (server resten on the side).
  5. Lav en flot finish: Som pynt placeres en skive citron og en skive agurk i split. En cherrytomat skæres i halv og placeres oven på cocktailen. En skefuld kaviar placeres ved siden af den øvrige pynt.
  6. Server med lunt flute.

Rejecocktail 1

 

 

 

Rejecocktail 2

 

Leave a Reply