Mangosalat med tigerrejer og asparges

Ingredienser (2 personer):

  • ½ mango i tern
  • 2 avokadoer i tern
  • ca. 8 cherrytomater i halve
  • 1 bundt grønne asparges
  • ca. 200 g. tigerrejer
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 chili, hakket

Fremgangsmåde:
Mangosalat kan bruges både sol tilbehør til en hovedret og som en selvstændig forret. Servér evt. med brød. Skær mango og avokado i tern. Skær tomater i halve. Damp asparges i en gryde, og skær dem i mindre stykker. Hak hvidløg og chili. Skyl rejerne, og fjern halen. Varm olie op på en pande. Tilsæt hvidløg og chili. Vent et minuts tid, før du lægger rejerne på. Steg rejerne i ca. 5 minutter. Portionsanret alle ingredienserne i små glasskåle.

 

Leave a Reply