Chocolate Chip Cookies

Ingredienser (10stk.):

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 50 g. brun farin
  • 1 tsk. vaniliesukker
  • 1 æg
  • 150 g. hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 100 g chokolade (lys eller mørk)

Fremgangsmåde:

Tag smørret ud af køleskabet lidt tid, inden du skal bruge det, så det når at blive blødt. Bland sukker sammen med smørret med en grydeske. Tilsæt farin, vanilie og æg, og pisk dejen med en elpisker. Bland mel med bagepulver og salt. Hæld det meste af melblandingen i dejen. Hak chokoladen og bland det med det sidste af melet, og bland det i dejen. Form kagerne til 10 store kugler, og placer dem på bageplade beklædt med bagepapir.

Chocolate chip cookies

 

 

 

 

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. Placer cookies på en rist til afkøling.

Chocolate Chip cookies 2

Leave a Reply